пʼятниця, 02 квітня 2010 15:40

Фаворитка Тимошенко пояснила, чому не очолила опозиційний уряд

Фаворитка Тимошенко пояснила, чому не очолила опозиційний уряд

Народний депутат України від БЮТ Наталія Королевська головною причиною того, чому вона не увійшла до опозиційного уряду, назвала бажання працювати там, де вона найбільш ефективна в даний момент – в Комітеті Верховної Ради України.

Так голова парламентського Комітету з питань промислової і регуляторної політики і підприємництва відповіла на питання Дмитра Видріна, "чому вона не очолила опозиційний уряд", в ефірі передачі "Шустер Live".

"Людина має працювати там, де вона може бути максимально ефективною, – сказала Королевська. – Тому при формуванні опозиційного уряду я зробила такий самий вибір, як і кілька років тому, коли формувався діючий уряд – я вирішила залишитися в парламентському комітеті".

За її словами, зараз, коли запущено механізм реформ, узятися за іншу справу, не довівши до кінця першу, було б як мінімум нелогічно.

"Сьогодні, як ми знаємо, вже підготовлена велика кількість законопроектів, які проходять через парламент, налагоджено діалог з представниками промисловості та з бізнесу. І "розірватися" на все, щоб бути скрізь, кинувши на півдорозі почате, я вважаю неправильно", – сказала Н.Королевська.

31 березня прем`єр-міністр опозиційного уряду, народний депутат від БЮТ Сергій Соболєв обнародував склад опозиційного уряду, до якого увійшли 18 депутатів із фракцій БЮТ і НУ-НС, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Фаворитка Тимошенко пояснила, чому не очолила опозиційний уряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути