четвер, 24 жовтня 2024 05:23

"Фашист, який прагне безконтрольної влади" - Гарріс дала визначення Трампу

"Фашист, який прагне безконтрольної влади" - Гарріс дала визначення Трампу
Камала Гарріс назвала Дональда Трампа фашистом. Фото: ВВС

Кандидатка у президенти США Камала Гарріс назвала Дональда Трампа "фашистом", який прагне "безконтрольної влади і відданого собі генералітету".

Таким чином Гарріс прокоментувала слова колишнього керівника штабу Трампа Джона Келлі, який розповів, як Трамп нарікав на те, що у нього немає генералів, які присягають йому на вірність так само, як воєначальники служили Гітлеру в нацистській Німеччині, інформує The Guardian.

"Глибоко тривожно і неймовірно небезпечно, що Дональд Трамп посилається на Адольфа Гітлера, людину, яка несе відповідальність за смерть 6 мільйонів євреїв і сотень тисяч американців. Це вікно в те, ким насправді є Дональд Трамп, від людей, які знають його найкраще", - заявила Гарріс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Емінем оголосив, кого підтримає на виборах президента США

Це свідчить про те, що Трамп не хоче мати армію, лояльну до Конституції США, а хоче військових, які будуть віддані йому особисто, які будуть виконувати його накази, навіть коли він скаже їм порушити закон або відмовитися від присяги на вірність Конституції США, зазначила вона.

Питання в тому, що хоче американський народ, який через два тижні прийде на ділянки для голосування, прокоментувала вона.

Віцепрезидентка США, демократка Камала Гарріс, випереджає колишнього президента-республіканця Дональда Трампа з незначною перевагою: 46% проти 43%.

Опитування, яке тривало шість днів і завершилося 21 жовтня, показує лише незначні зміни у порівнянні з попередніми даними. У попередньому опитуванні Гарріс мала 45% підтримки, а Трамп - 42%.

Зараз ви читаєте новину «"Фашист, який прагне безконтрольної влади" - Гарріс дала визначення Трампу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути