середа, 14 червня 2017 13:43

Фабрика Порошенка в Росії: Roshen не збирається платити зайві рублі тамтешнім фіскалам

Фабрика Порошенка в Росії: Roshen не збирається платити зайві рублі тамтешнім фіскалам
У "Рошені" заявляють, що російські фіскали порушують міжнародні угоди. Фото: tsn.ua

Претензії Федеральної податкової служби Росії про виплату 150 млн руб. податку торговим домом Roshen є спробою стягнути додаткові податки, які сплатили до бюджету України.

Про це повідомляє сайт корпорації.

У компанії заявили, що російські фіскали після перевірки липецької фабрики порушують міжнародні угоди.

"Унаслідок перевірки органи ФПС РФ дійшли неправомірного та необґрунтованого висновку щодо того, що ТОВ Roshen під час виплати дивідендів в Україну не мало права застосувати пільги, установлені в угоді про уникнення подвійного оподаткування доходів і майна та запобігання ухиленням від сплати податків між урядом РФ і урядом України від 8 лютого 1995 року", – йдеться в повідомленні.

"Ці претензії є спробою стягнути з корпорації Roshen додаткові податки, які були як належить сплачено до бюджету України. Корпорація використовуватиме всі наявні правові засоби з метою захистити свої порушені інтереси і права та не допустити неналежного оподаткування доходів корпорації органами ФПС РФ на шкоду бюджету України", – заявляють у прес-службі Roshen.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усе пропало: Луценко розповіла, що трапилось із фабрикою Roshen у Росії

Президент Петро Порошенко вказав Липецьку кондитерську фабрику у своїй електронній декларації за 2015-й. Він як власник корпорації Roshen під час передвиборної кампанії 2014-го обіцяв продати бізнес. Однак не зробив цього. Зрештою, у січні торік Порошенко передав корпорацію до "сліпого трасту" (вид довірчого управління активами. - Gazeta.ua).

Зараз ви читаєте новину «Фабрика Порошенка в Росії: Roshen не збирається платити зайві рублі тамтешнім фіскалам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути