неділя, 15 вересня 2013 10:30

Євросоюз може гарантувати Януковичу недоторканність - нардеп

Євросоюз може гарантувати Януковичу недоторканність - нардеп
фото: zakarpattya.net.ua

У відповідь на підписання Угоди про асоціацію Віктором Януковичем, опозиція має навесні висунути єдиного кандидата в президенти. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав народний депутат від УДАРу Павло Різененко.

"Сподіваюсь, навесні наступного року висунемо єдиного кандидата. Ним повинен стати той, хто матиме найбільший кредит довіри. Суспільству треба буде представити програму й команду. Це мають бути професіонали-технократи. Пропоную познаходити талановитих українців, які працюють у таких структурах, як Міжнародний валютний фонд, Світовий банк, великі корпорації — і запросити їх на посади в уряді.

За словами нардепа, 2015 року можуть бути несподіванки.

"Важко залізти в голову Януковичу. З одного боку, уявляємо його як втілення зла, з другого — він іде на підписання Угоди про асоціацію. Це — сюрприз. Тому цілком імовірно, що віддасть владу, як колись Кучма. Аби не довести ситуацію до кривавої розв'язки, Євросоюз може гарантувати Вікторові Федоровичу недоторканність. Зараз виглядає так, що Янукович у першому турі набирає більше голосів, а в другому програє будь-кому від опозиції. Далі питання: або програти чесно, або махлювати. Фальсифікації в 3-4 відсотки будуть непомітні, міжнародні спостерігачі закриють на це очі, а українці обуряться. Фальсифікувати 7-8 відсотків буде важко. Світ це помітить, а люди вийдуть на вулиці, як 2004-го. Якщо різниця між кандидатом від опозиції і Януковичем буде 8-10 відсотків — влада нічого зробити не зможе", - наголосив Різененко.

Зараз ви читаєте новину «Євросоюз може гарантувати Януковичу недоторканність - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

106

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути