понеділок, 12 жовтня 2020 12:45

"Євросолідарність" у Київраді не співпрацюватиме з проросійськими політсилами - Прокопів

"Євросолідарність" у Київраді не співпрацюватиме з проросійськими політсилами - Прокопів
Голова столичного осередку "Європейської Солідарності" Володимир Прокопів: "Неможливе об'єднання з тими партіями, які точно не бачать нашого майбутнього в Європі". Фото: Українська правда

"Європейська Солідарність" у Київраді готова об'єднуватися з тими партіями, які мають чітко проєвропейський вектор. Натомість з проросійськими політичними силами та проектами "ЄС" не співпрацюватиме, бо це суперечить ідеології партії.

На цьому наголосив голова столичного осередку "Європейської Солідарності" Володимир Прокопів в інтерв'ю виданню "Великий Київ".

"У нас дуже проста і зрозуміла система координат. Неможливе об'єднання з тими партіями, які точно не бачать нашого майбутнього в Європі, а постійно дивляться в сторону Москви", - підкреслив Прокопів.

Він також зазначив - існують ризики того, що проросійські політсили отримають представництво в Київраді: "На жаль, є певна частина громадян, які піддаються пропаганді п'ятої колони в Україні. Ця пропаганда інколи неприховано ллється як з українських телеканалів, які належать членам фракції ОПЗЖ, так і російських телеканалів. Але я дуже сподіваюся, що кияни, які завжди задавали тренд усій Україні, не помиляться у своєму виборі", - зазначив Прокопів.

Прокопів також вкотре наголосив на важливості об'єднання партій з проєвропейськими поглядами: "Європейська Солідарність" має продемонструвати мудрість і об'єднати різні політичні сили перед загрозами, які можуть виникнути після цих виборів. В першу чергу – перед загрозами "окупацією" Києва проросійськими силами".

Зараз ви читаєте новину «"Євросолідарність" у Київраді не співпрацюватиме з проросійськими політсилами - Прокопів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути