пʼятниця, 12 червня 2020 14:39

"Євросолідарність" заявила про незаконне стеження за Порошенком

"Євросолідарність" заявила про незаконне стеження за Порошенком
За Порошенком стежать невідомі люди - Герасимов. Фото: Петро Порошенко у Facebook

За п'ятим президентом України, лідером партії "Європейська солідарність Петром Порошенком незаконно стежать невідомі люди.

11 червня біля його дому помітили невідомі автомобілі марки Toyota та Volkswagen і мікроавтобус Volkswagen, повідомив співголова фракції "Євросолідарність" Артур Герасимов під час брифінгу.

"В машинах були невідомі люди, які відмовилися назвати себе. Стосовно номерів на цих автівках, то таких номерів просто не існує - у базі номерів їх немає. Це говорить тільки про одне, що ці номери - прикриття, і підтверджує той факт, що за Петром Порошенком ведеться незаконне стеження", - наголосив Герасимов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помста, яка матиме погані наслідки - експосол Канади про переслідування Порошенка

За його словами, політсила вимагає від глави держави Володимира Зеленського відповісти на запитання, хто віддав наказ про незаконне стеження за Порошенком, хто веде це незаконне стеження і за ким ще з лідерів опозиції, які критикують владу, незаконно стежать та кого незаконно прослуховують. Герасимов переконує, що всі ці питання набагато ширші і стосуються численної кількості людей.

"Подивіться, що коїться: позавчора була незаконна спроба вручити підозру Петру Порошенкові, після того - вручення підозри патріоту України Стерненку. Ви бачите, що коїться зі справою Шеремета. Ви бачили незаконне спостереження за Національним музеєм Гончара та його керівництвом. Ви бачили обшуки сьогодні вранці в ексміністра інфраструктури пана Омеляна", - зауважив депутат.

Герасимов впевнений: виникає стійке відчуття, що всі, хто критикує владу, отримують миттєву реакцію правоохоронних органів.

Президент Володимир Зеленський каже, що найбільша помилка його попередника Петра Порошенка у тому, що він досі вважає себе президентом. Зеленський назвав Порошенка досвідченим маніпулятором і політиком.

Зараз ви читаєте новину «"Євросолідарність" заявила про незаконне стеження за Порошенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути