четвер, 12 липня 2018 10:46

Європейські партнери України не вірять у Мінськ - Кучма

Європейські партнери України не вірять у Мінськ - Кучма
Екс-президент Леонід Кучма вважає, що країни "Нормандського формату" не вірили у Мінські домовленості. Фото: УНІАН

Країни "Нормандського формату" не підписали Мінські домовленості, тому що не вірили у них. Про це в інтерв'ю "Фактам" заявив колишній президент України Леонід Кучма.

"Чому під Мінськими домовленостями стоять підписи членів Тристоронньої контактної групи, а не представників "Нормандського формату"? Чи не тому, що у них не було впевненості, що ці домовленості будуть виконуватися? Звісно, за винятком України. Хоча треба віддати належне тому, що завдяки цим домовленостям були зупинені повномасштабні бойові дії".

Росія завжди залишає за собою останнє слово в конфліктах.

"Ми часто видаємо бажане за реальність. Але в житті так не буває. Тим паче у міжнародних відносинах. Варто згадати результативність подібних форматів щодо розв'язання проблем Нагірного Карабаху, Придністров'я, Абхазії, Південної Осетії та інших. "Віз" цих проблем досі не зрушив з місця. Зверніть увагу - в усіх пострадянських конфліктах вирішальне слово залишається за Росією".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков розказав про деокупацію Донбасу

Раніше глава МВС Арсен Аваков озвучив свій план з деокупації Донбасу. За його словами, він буде охоплювати дві частини: підготовчу та практичну. Основна мета його плану - покрокове звільнення тимчасово окупованих територій, відновлення конституційного ладу, захист прав і свобод громадян.

Зараз ви читаєте новину «Європейські партнери України не вірять у Мінськ - Кучма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути