Ексклюзиви
субота, 29 жовтня 2016 17:43

Євродепутатів закликали дати Україні безвіз до річниці Майдану

Євродепутатів закликали дати Україні безвіз до річниці Майдану

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій та голова Комітету у закордонних справах Європарламенту Ельмар Брок звернулися до депутатів Європейського парламенту із закликом проголосувати за безвізовий режим з Україною до 21 листопада 2016 року – річниці Євромайдану.

"Річниця подій Євромайдану 21 листопада 2016 року буде важливою символічною датою для завершення лібералізації візового режиму, адже саме під гаслом євроінтеграції українці виходили на Майдан", - сказав Парубій під час виступу на конференції "Діалог Жана Моне" щодо реформування Верховної Ради у Франції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко пообіцяв безвіз у листопаді

У відповідь Брок пояснив, що затримка у завершенні лібералізації візового режиму була внутрішньою інституційною проблемою Європейського Союзу і не стосувалася змістовних питань лібералізації візового режиму.

Парубій передав Броку заяву, підписану головою та представниками більшості фракцій Верховної Ради щодо завершення процесу лібералізації візового режиму до річниці подій Євромайдану.

Відомо, що в Європарламенті є більшість для надання Україні безвізу

Зараз ви читаєте новину «Євродепутатів закликали дати Україні безвіз до річниці Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути