середа, 11 січня 2012 10:03

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Євгенія Тимошенко і надалі займатиметься бізнесом в Україні: на неї поки не тиснуть

Євгенія Тимошенко і надалі займатиметься бізнесом в Україні: на неї поки не тиснуть

Донька Юлії Тимошенко Євгенія буде і надалі вести свій бізнес в Україні і до Чехії поки не збирається.

Про це вона розповіла в інтервю "BBC-Україна".

"Не можу сказати, що є тиск на мій бізнес, але є тиск на мою родину. Моя матір наразі перебуває у колонії без жодних підстав, без провини, на незаконних підставах. І я відчуваю не просто тиск, а справжній відчай, адже те, що відбувається, - це все незаконно, але нам ніхто не може допомогти", - наголосила вона.

Водночас Євгенія Тимошенко відмовилася коментувати інформацію про те, що її батьку, Олександру Тимошенко, належить частина капіталу міжнародної проектно-промислової компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Тимошенко: Я не хочу займатись політикою

Донька екс-прем'єра також не змогла відповісти на запитання, що сталося із бізнесом, який мав її батько в Україні: "Не можу дати коментарів, адже мені відомо лише те, сьогодні на Україні законослухняні, порядні громадяни не можуть спокійно і легально вести бізнес, і саме тому я не знаю, чи має мій батько тут якийсь бізнес. Мені відомо лише те, що мого батька переслідували, а біля його офісу ми бачили людей, що підстерігали його та стежили за ним".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Тимошенко лишається поки що в Україні

Водночас вона наголосила, що подробиць не знає, бо не слідкує за тим, що відбувається у бізнесі батька, адже володіє власним бізнесом.

"Я займаюсь ресторанним бізнесом... Я вважаю, що усі ресторанні заклади у Києві та по всій Україні, та й взагалі весь малий та середній бізнес, відчувають на собі певний тиск з боку податкової служби, слідчих установ, і мій бізнес не є виключенням, - поділилася вона. -Я планую і далі ним займатись та жити у свої країні, адже це моя батьківщина. І я не відчуваю, що мені наразі щось загрожує".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Тимошенко повернулася на дівоче прізвище

Вона також наголосила, що поки вона загрози не відчуває і емігрувати не збирається: "На цей момент я займаюсь захистом своєї матері, протестую. Не думаю, що мене будуть заарештовувати, чи щось у цьому дусі, проте, якщо до цього дійде, якщо я буду змушена це зробити, тоді й подивимось. Час покаже. А зараз я роблю все можливе, а мій батько робить все можливо у Чехії".

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Тимошенко і надалі займатиметься бізнесом в Україні: на неї поки не тиснуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути