Ексклюзиви
середа, 02 лютого 2022 12:47

"Це питання справедливості" - Зеленський відреагував на скандал з Трухіним

"Це питання справедливості" - Зеленський відреагував на скандал з Трухіним
Аварія за участю нардепа партії "Слуга народу" Олександра Трухіна сталася 23 серпня 2021 року неподалік Києва. Фото: pravda.com.ua

Президент Володимир Зеленський відреагував на оприлюднене відео після ДТП з нардепом від "Слуги народу" Олександром Трухіним.

Така поведінка є негідною нардепа. І він має понести заслужене покарання, заявив під час брифінгу 2 лютого, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП з Трухіним: у ДБР вперше побачили відео, на якому нардеп домовляється з поліцейським

"Це питання справедливості. І не має значення, депутат ти, чиновник чи людина якоїсб іншої професії - всі рівні перед законом. Всі повинні відповідати, не зважаючи, який це проступок. Перше - ти депутат, є прикладом, маєш нести особливу відповідальність. Очікую саме на таку реакцію правоохоронців і депутатів", - сказав Зеленський.

Додав, що повністю підтримує реакцію голови фракції "Слуга народу" в парламенті Давида Арахамії та загалом партії. Вважає, що всі одноголосно підтримають, щоб Трухіна звільнили з партії.

Аварія за участю автівки нардепа партії "Слуга народу" Олександра Трухіна сталася 23 серпня 2021 року на Бориспільській трасі поблизу Києва. За даними ЗМІ, Трухін за кермом Audi не дотримався безпечної дистанції і на великій швидкості в'їхав в автомобіль Ford, який своєю чергою протаранив автомобіль Daewoo.

1 лютого журналісти поширили відео з нагрудних камер поліцейських, які були на місці ДТП. На кадрах видно, що Трухін намагався залишили місце аварії. Він переліз через огорожу та рушив у ліс. А коли поліцейські не дали йому піти - спробував їх підкупити. І обіцяв поговорити з Денисом Монастирським.

Зараз ви читаєте новину «"Це питання справедливості" - Зеленський відреагував на скандал з Трухіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути