понеділок, 13 серпня 2012 09:36

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Це агонія, яка дискредитує саму владу - Євгенія Тимошенко

Це агонія, яка дискредитує саму владу - Євгенія Тимошенко
Євгенія Тимошенко каже, що проти мами можуть знову почати чорний піар. Фото: ukrgazeta.com

Дочка екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко Євгенія вважає, що Генеральна прокуратура, незважаючи на загрозу санкцій проти влади України, продовжує виконувати політичне замовлення на знищення політичних опонентів чинної влади.

Про це повідомляє прес-служба екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні останній день реєстрації кандидатів у депутати

"У Сенаті США і Європейському парламенті вже обговорюються санкції проти влади, проти Януковича і його оточення. Боячись цього, вони в особі Кузьміна (Ренат Кузьмін - перший заступник генпрокурора України - ред.) придумують нові звинувачення, зокрема, в нападі на охоронців, в вбивстві і в симуляції. Все це виглядає як агонія, яка не призведе до успішного результату, а тільки дискредитує саму владу і людей, які працюють на Януковича замість того, щоб представляти і захищати закон, а не зачищати політичне поле від опонентів", - сказала Тимошенко.

Дочка екс-прем'єра зазначила, що влада замість того, щоб розслідувати факт побиття Тимошенко під час насильницької госпіталізації в квітні порушила кримінальну справу про нібито побиття нею співробітників колонії.

"Як можна повірити в те, що така тендітна жінка, у якої будь-який різкий рух викликає біль, може напасти на охоронця, який в три рази більший за неї? Замість того, щоб розслідувати справу про побиття матері, вони, не маючи можливості публічно довести її винуватість в інших справах, знову придумали якусь чергову, просто смішну справу", - вважає вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Максимум, на що опозиція може розраховувати, це 170 мандатів"

Водночас дочка Тимошенко нагадала, що пенітенціарна служба України раніше заявляла про відсутність відеозйомки в колонії в день госпіталізації екс-прем'єра. "Ми не знаємо, що вони будуть використовувати як факт нападу. Можливо, у них є відео, ми не знаємо. Коли ми офіційно запросили відео про напад на маму і її побиття, нам сказали, що відеозйомка не велася", - пояснила Тимошенко.

Тимошенко впевнена, що "продовжуються фальсифікації і маніпуляції інформацією" про Тимошенко. Вона зазначила, що влада знову спробує розпочати чорний піар проти Тимошенко.

Дочка екс-прем'єра повідомила, що у неї є інформація про те, що готується оприлюднення відеоматеріалу, в якому буде показано, як Тимошенко займається фізкультурою, симулює хворобу.

Зараз ви читаєте новину «Це агонія, яка дискредитує саму владу - Євгенія Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути