Ексклюзиви
четвер, 14 березня 2013 07:04

Ця влада надто хамська, аби впасти від одних мітингів — Доній

Ця влада надто хамська, аби впасти від одних мітингів — Доній
Фото: novaya.com.ua

Нинішня влада на чолі з Партією регіонів "більш хамська та бандитська", ніж комуністична у 1980-90-х роках. Вона від одних мітингів не впаде, тому країні потрібні більш радикальні дії.

Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловив позафракційний народний депутат Олесь Доній.

Зокрема, політик заявив, що позиція населення України вже від Ужгорода до Луганська однакова, "бо до цієї влади є тільки зневага".

"А чи готові люди до повстання? Чи виправдано було називати акцію "Вставай, Україно!" повстанням? Це питання двозначне", - вважає Доній.

За його словами, можна проводити аналогію з помаранчевою революцією і з психологічною ямою, яка настала після неї через невиправдані сподівання.

"Але сьогодні є позитив – налагоджується спільна робота не тільки "УДАРу", "Свободи" і "Батьківщини", а й громадських організацій. І тільки-но з цього всього утвориться єдине надугруповання, то час влади піде не на дні, а на години", - наголосив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція хоче, щоб на акції "Вставай, Україно!" була половина населення

Водночас, на його переконання, слід розуміти, що той інструмент боротьби, який опозиція використовувала раніше, вже недостатній.

"Ця влада більш хамська, бандитська, ніж комуністична 1980-1990-х років. Вона від одних мітингів і демонстрацій не впаде. У неї немає морального порога, вона не зупиниться ні перед чим", - заявив Доній.

На його думку, інструментарій боротьби повинен змінюватися.

"Зокрема, можливі також певні радикальні дії. Але для того, щоб оголошувати про радикальні дії, мають бути гідні лідери, готовність, структури, громадська підтримка", - пояснив парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «Ця влада надто хамська, аби впасти від одних мітингів — Доній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути