вівторок, 07 лютого 2012 15:37

Якщо Янукович не боїться, то має сам ініціювати імпічмент - Яценюк

Якщо Янукович не боїться, то має сам ініціювати імпічмент - Яценюк

Об'єднана опозиція прийняла рішення внести до порядку денного парламентської сесії питання про розгляд закону України про порядок імпічменту президента України.

Про це заявив лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк із парламентської трибуни у вівторок, 7 лютого, повідомляє прес-служба партії.

"Якщо президент Янукович не боїться парламенту і не боїться власного народу, то він повинен сам визначити цей законопроект як невідкладний і внести його до парламенту", - додав він.

Те, яким чином сьогодні парламент прийняв президента, переконаний Яценюк, має стати чітким сигналом для влади - вони мають зрозуміти, що "живуть в паралельній реальності з Україною та українцями".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська пригрозила Януковичу імпічментом

"Реальність українців - це закриті школи. Вони минулого року закрили 112 шкіл. Загальна вартість їх утримання становить 87 млн грн. При цьому вертолітний майданчик, зроблений для гелікоптера президента в Каневі, коштує 84 млн грн. Реальність українців – це закриті лікарні, це підвищений пенсійний вік, високі тарифи, низька заробітна плата, безробіття і це дійсно злодійська й злочинна влада", - наголосив лідер "Фротну Змін".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок запропонував першочергові закони у наступній ВР: імпічмент Януковичу та ОУН-УПА

Він зазначив, що прийом, який отримав сьогодні в парламенті президент, "вже навіть не червона лінія, це – вимога": "Це вимога до влади, до президента Януковича – "схаменіться і спам'ятайтесь". Погляньте, до чого ви довели країну. За останні два роки державний борг країни зріс до $60 млрд. Ви додатково за два роки набрали $15 млрд. Значна частина цих коштів пішли на ваші рахунки, але за це треба буде відповідати. І цей час настане".

Зараз ви читаєте новину «Якщо Янукович не боїться, то має сам ініціювати імпічмент - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути