пʼятниця, 16 липня 2010 20:27

ЄС сподобалась пропозиція Януковича

ЄС сподобалась пропозиція Януковича

У Європейському Союзі згодні з пропозицією Президента України Віктора Януковича розглядати співробітництво в кримському регіоні як пілотний проект програми "Східне партнерство".

Як повідомили у Департаменті інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабінету міністрів, про це сьогодні заявив голова Представництва Європейського Союзу в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра під час зустрічі з прем"єр-міністром Миколою Азаровим.

Співрозмовники обговорили шляхи реалізації ініціативи Єврокомісії щодо співробітництва в Криму, яка передбачатиме розвиток соціальної інфраструктури, модернізацію туристичної галузі та підвищення інвестиційної привабливості Севастополя і залучення прямих іноземних інвестицій в інфраструктуру міста.

Ж.Тейшейра підкреслив, що до реалізації кримського проекту, який у Євросоюзі вважають дуже важливим, уже залучені 13 країн ЄС.

Як повідомлялося, 9 липня Президент України Віктор Янукович в Києві під час зустрічі з Президентом Європейської ради Германом ван Ромпеєм ініціював започаткування і реалізацію пілотного проекту розвитку Криму у рамках розширення співпраці програми Європейського Союзу "Східне партнерство".

"Крим – це перлина не тільки України, це перлина усього світу", - заявив Президент України і висловив думку, що цей проект може бути дуже цікавим у рамках співпраці за програмою "Східне партнерство".

"Це наповнить змістом програму "Східне партнерство", - сказав В.Янукович.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «ЄС сподобалась пропозиція Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути