четвер, 21 листопада 2013 19:36

ЄС не гарантував компенсацію втрат України - Бойко про відмову від євроінтеграції

ЄС не гарантував компенсацію втрат України - Бойко про відмову від євроінтеграції
Юрій Бойко. Фото: segodnya.ua

Бойко зазначає, що припинення у підготовці до підписання Угоди з ЄС викликана виключно національними інтересами країни

Україна призупинила процес євроінтеграції, так як не отримала чіткого сигналу від Євросоюзу компенсації втрат із-за ускладнень в СНД. Про це на прес-конференції заявив віце-прем'єр-міністр Юрій Бойко, інформує РБК-Україна.

"Процес підготовки підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС призупинено тому, що Україна не отримала чіткого сигналу від європейської сторони щодо компенсації тих втрат, які Україна зазнала від ускладнень відносин з СНД", - заявив Бойко.

При цьому Бойко зазначив, що Україна при прийнятті даного рішення виходила з національних інтересів.

"Уряд користувався виключно національними інтересами, інтересами збереження робочих місць, підвищення економічної стійкості держави, підвищення виробничого потенціалу та іншими завданнями, спрямованими на забезпечення гідних соціальних стандартів життя наших людей", - сказав Бойко.

Він додав, що за останні 4 місяці різко впали обсяги виробництва промислової продукції в країні та аналіз показав, що причиною стало погіршення торгово-економічних відносин України з країнами СНД.

Нагадаємо, сьогодні Кабінет міністрів України вирішив призупинити укладення угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Кабінет міністрів України ініціює створення тристоронньої комісії за участю Європейського Союзу та Російської Федерації. Джерело: http://censor.net.ua/n260533

Зараз ви читаєте новину «ЄС не гарантував компенсацію втрат України - Бойко про відмову від євроінтеграції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути