вівторок, 31 березня 2020 16:19

Єрмак розказав, звідки ростуть ноги у плівок з його братом

Єрмак розказав, звідки ростуть ноги у плівок з його братом
Керівник Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що проти нього працюють ті, кому вигідний дефолт України. Фото: president.gov.ua

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак назвав появу плівок із його братом спланованою акцією. Імен замовників не назвав. Про це розповів на брифінгу 31 березня.

"Як і обіцяв, я звернувся до правоохоронних органів. І вважаю, що ці органи проведуть повне об'єктивне, відкрите для суспільства розслідування всіх фактів. Я гарантую вам, що влада не буде жодним чином на це впливати", - заявив Єрмак.
Замовником "планової акції" називає людей, які "робили все, щоб Україна опинилися на порозі дефолту і не прийняла важливі закони".

"До того ж цей пан, який називає себе Гео Лерос. Це громадянин України Курехян Георг Багратович. Він є інструментом, який використовують люди, які борються не тільки зі мною, а з українською владою, командою президента.
Це відбувалося в моєму кабінеті. Я зупинив спроби цього пана обманним шляхом призначити на посаду заступника міністра людину з минулої влади. Спершу нам цю людину пропонували в КМДА. Потім в уряд Гончарука. Після цього в пана Лероса до мене відповідне ставлення. Тому вважаєю правильним дочекатися висновників правоохоронних органів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брат Єрмака прокоментував плівки "слуги"

"Моєю ціллю є, щоб Офіс президента був не демонічним. А офісом експертів, які допомагають президентові проводити свою політику і працювати на благо держави", - підсумував глава ОП.

29 березня нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата керівника Офісу президента Андрія Єрмака - Дениса Єрмака - веде переговори щодо працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади.

Андрій Єрмак сказав, що на оприлюдненому відео справді його брат Денис, але звинувачення в корупції відкинув. У зв'язку з поширенням відео керівник ОП звернувся із заявою до Служби безпеки України та Держбюро розслідувань.

Гео Лерос подав до НАБУ звернення з "плівками".

Зараз ви читаєте новину «Єрмак розказав, звідки ростуть ноги у плівок з його братом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути