понеділок, 14 вересня 2020 00:25

Єрмак розкрив подробиці нового обміну полоненими

Єрмак розкрив подробиці нового обміну полоненими
На найближчих засіданнях ТКГ будуть обговорюватися конкретні дати щодо взаємного обміну полоненими. Фото: Офіс президента України

Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що у списках для взаємного обміну полоненими з ОРДЛО перебуває з кожного боку близько 100 людей.

"На сьогоднішній день на столі є з обох боків десь біля сотні людей, з кожного боку", - наголосив депутат в ефірі телеканалу "Україна".

Він також висловив сподівання, що вже на найближчих засіданнях Тристоронньої контактної групи будуть обговорюватися конкретні дати щодо взаємного обміну полоненими.

Окрім того, він запевнив, що Червоний Хрест буде допущений на територію ОРДЛО, про що домовилися на зустрічі радників "нормандського формату", першим етапом для початку обміну полоненими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вороги всередині країни. Не всім потрібен мир – Єрмак

Учасник бойових дій на Донбасі Володимир Фоміцький, який пережив полон, позивається до Російської Федерації. Вимагає компенсації через російську агресію на сході України.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак розкрив подробиці нового обміну полоненими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути