середа, 23 березня 2011 19:02

Екс-спікера кримського парламенту залишили за гратами

Екс-спікера кримського парламенту залишили за гратами

Центральний районний суд Сімферополя продовжив термін утримання під вартою екс-спікера кримського парламенту Анатолія Гриценка до 21 травня.

Про це повідомила прес-секретар прокуратури Автономної Республіки Крим Наталія Бояркіна.

За її словами, відповідне рішення було ухвалено за результатами розгляду клопотання прокуратури Криму про продовження запобіжного заходу у вигляді утримання Гриценка для продовження слідчих дій.

Термін утримання під вартою, який був визначений Гриценку Центральним районним судом Сімферополя 27 січня, повинен був закінчитися 24 березня.

Екс-спікер кримського парламенту, депутат нинішнього складу Верховної Ради АРК, обраний від Партії регіонів, Гриценко був затриманий 24 січня 2011 року.

Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Щодо Гриценка розслідуються три кримінальні справи, які об'єднані в одну: розслідується кримінальна справа у зв'язку з незаконним вилученням 4,8 тисяч га земель радгоспу "Азовський".

Розслідується також кримінальна справа про перевищення повноважень Гриценком під час передачі 3,6 га лісових угідь товариству з обмеженою відповідальністю, а також кримінальна справа у зв'язку зі зловживанням службовим становищем при нарахуванні матеріальної допомоги.

Зараз ви читаєте новину «Екс-спікера кримського парламенту залишили за гратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути