четвер, 27 червня 2013 21:11

Експерт вважає ідею Тимошенко про національний круглий столі утопією

Експерт вважає ідею Тимошенко про національний круглий столі утопією
Володимир Фесенко. Фото: mair.in.ua

Політолог Володимир Фесенко вважає, що ідею Юлії Тимошенко про національний круглому столі з євроінтеграції реалізувати неможливо. Про це він сказав "Главкому", коментуючи статтю Тимошенко

На думку експерта, фактично це заклик до створення громадського міні-парламенту. "Але, коли створюються подібні інститути, завжди постає проблема, хто і як його формує, проблема професійної компетенції, суспільного авторитету. Завжди будуть незадоволені, які вважатимуть, що це маніпулятивний формат для конкретних політичних інтересів ", - сказав Фесенко.

Він зазначив, що такі круглі столи можуть бути варіантом виходу з великої політичної кризи, як це було, наприклад, у Польщі. "У нинішніх же українських умовах, коли країна готується до президентських виборів, реалізувати цю ідею практично неможливо", - вважає Фесенко.

Нагадаємо, у своїй статті Тимошенко наголосила на необхідності опозиції і влади сісти за один круглий стіл, щоб у місяці, що залишилися зробити все можливе для підписання восени Угоди про Асоціацію з ЄС. Також Тимошенко закликає депутатів пожертвувати своїм літньою відпусткою, щоб встигнути проголосувати в Раді всі необхідні для євроінтеграції законопроекти.

Зараз ви читаєте новину «Експерт вважає ідею Тимошенко про національний круглий столі утопією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути