четвер, 30 травня 2013 22:50

Експерт: Влада буде тримати інтригу щодо Тимошенко, бо не знає що з нею робити

Експерт: Влада буде тримати інтригу щодо Тимошенко, бо не знає що з нею робити
Сергій Таран Фото: lenta-ua.net

Влада буде намагатися зробити все можливе, аби не розкривати своїх планів, та тримати інтригу щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Сергій Таран.

"Заява посла ЄС лише повторює ту позицію, яка була висловлена давно європейськими політиками. Більше того, позиція щодо звільнення політичних в'язнів та припинення репресій була озвучена не лише в Європі, але й в Росії, де так само висловлювали здивування щодо ув'язнення Тимошенко. Тому тут нічого нового немає", - наголосив він.

Водночас, він зауважив, що "інтрига полягає в тому, як буде реагувати влада".

"Думаю, що влада буде намагатися зробити все можливе, аби не розкривати своїх планів, та тримати інтригу. Вони зараз реально не знають, що робити", - підкреслив політолог.

"Із тих варіантів, які є, вони розглядають звільнення Тимошенко під приводом виїзду на лікування за кордон. Інші варіанти у владі не розглядаються", - резюмував Таран.

Нагадаємо, голова представництва Євросоюзу в Україні Ян Томбінський заявляє, що на сьогоднішній день немає гарантій підписання Угоди про асоціацію з Україною, оскільки Київ поки не виконав усі необхідні умови, особливо щодо питання екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Експерт: Влада буде тримати інтригу щодо Тимошенко, бо не знає що з нею робити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути