Ексклюзиви
понеділок, 22 квітня 2019 19:00

Експерт вказав на причини провалу Порошенка

Експерт вказав на причини провалу Порошенка
Петро Порошенко програв вибори через токсичне оточення і страх, який він роздував. Фото: 5 канал

Петро Порошенко програв вибори президента через скандали навколо його оточення і роздування страху. Про це Gazeta.ua розказав політолог Андрій Вігірінський.

"Порошенко мав великий кредит довіри. Переміг у першому турі. А втратив довіру через оточення і корупцію. Людей, які не задоволені станом країни за Петра Порошенка, було більше, ніж тих, кому це подобалося. Зеленський був у чіткій опозиції до Порошенка. Тому за нього могли голосувати виборці Тимошенко, Гриценка, Смішка, Бойка. Він їх і отримав. Петро Олексійович теж міг отримати ці голоси. Але пішов хибним шляхом дискредитації опонента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" пішла в опозицію до Зеленського

Той постійний стан страху, у якому живуть українці, не потрібно було роздувати. А Порошенко говорив: не проголосуєте за мене, буде реванш Москви, буде реванш олігархів. Постійна загроза - не конструктивна. Петро Олексійович мав велику кількість відносин з олігархами і Москвою", - сказав Вігірінський.

На ранок 22 квітня ЦВК опрацювала 82,74% електронних протоколів. Лідирує Володимир Зеленський - 73.15%, а це - 11 млн 279 тис 655 виборців.

За Петра Порошенко проголосували 24,51% виборців.

Зараз ви читаєте новину «Експерт вказав на причини провалу Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути