Ексклюзиви
четвер, 27 січня 2011 20:28

Експерт пояснив, чому Тимошенко ще не арештували

Експерт пояснив, чому Тимошенко ще не арештували

Якби Юлію Тимошенко можна було зламати, влада би зробила це вже давно.

Таку думку висловив голова Правління Центру соціологічних та політологічних досліджень "Соціовимір" Сергій Таран в коментарі кореспонденту Gazeta.ua

"В Луценка більша ймовірність, що його посадять. А от з Тимошенко трохи інша ситуація. Вона має політичний рейтинг. І у владі всерйоз побоюються, що будь-яке переслідування призведе до зростання її політичного рейтингу", - наголосив він.

За словами експерта, це явно показав досвід 2001 року.

"Тим більше, я думаю, що у влади немає ілюзій, що шляхом залякування Тимошенко можна поламати. Бо якби її могли поламати, то так би вже давно і зробили, ще багато років тому. Просто влада переживає, що в'язниця чи СІЗО стануть для неї політичною трибуною. І тут їм головне не прогадати", - додав він.

Нагадаємо, начальник Головного управління ГПУ з розслідування особливо важливих справ Олександр Каліфіцький заявив, що в Генпрокуратурі на даний момент не бачать підстав для арешту лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко. Водночас, він нагадав, що на сьогодні вже дві кримінальні справи порушені проти екс-прем'єра.

Зараз ви читаєте новину «Експерт пояснив, чому Тимошенко ще не арештували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути