понеділок, 11 березня 2013 13:50

Експерт переконаний, що скоро Власенко виїде за кордон

Експерт переконаний, що скоро Власенко виїде за кордон
Костянтин Матвієнко. Фото: glavcom.ua

Колишній народний депутат, захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко може найближчим виїхати за кордон, та попросити політичного притулку, аби не потрапити за грати.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив політолог Костянтин Матвієнко.

"Ситуація, яка склалась довкола Власенка полягає не в тому, що його позбавили мандату як сумісника, а в тому, що це було зроблено конспірологічним чином. Зібрався таємно регламентний комітет, його не запросили, він про нього не знав. Така само, Рибак таємно, не поговоривши із Власенком, не почувши його позиції, зробив одразу подання до Вищого адміністративного суду України", - висловив думку політолог.

Окрім того, з огляду на це, він припустив, що ймовірність того, що Власенко виїде за кордон дуже висока: "Припускаю, що ми дізнаємося про перебування пана Власенка десь в Празі, чи Брюсселі, де його буде заарештувати складно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР розблокує Раду, якщо Янукович і Азаров прозвітують у парламенті - депутат

Матвієнко наголосив, що будь-кому очевидно, що в справі Власенка "мають місце політичні переслідування", тому "він зробить все можливе, щоби уникнути арешту та виїхати за кордон".

Нагадаємо, 6 березня Вищий адміністративний суд України позбавив Власенко депутатських повноважень за сумісництво. Суд прийшов до висновку, що, захищаючи Тимошенко, депутат виконував функції адвоката.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк: "Ми не маємо права втратити Київ, а Кличко має найбільші шанси для того, щоб виграти місто"

Як повідомлялось, Власенка бачили на території посольства США в Україні, однак у посольстві заявили, що не володіють інформацією щодо місцеперебування захисника Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Експерт переконаний, що скоро Власенко виїде за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути