Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2012 22:26

Експерт: Відкладати мораторій на продаж землі – безглуздо

Експерт: Відкладати мораторій на продаж землі – безглуздо
Фото: ch-udar.at.ua

Україні необхідно формувати стратегію розвитку сільськогосподарської галузі.

Про це в ефірі "5 каналу" розповів голова наглядової ради Всеукраїнської громадської орга­нізації "Спілка Спасіння Села", представник Удару Тарас Кутовий, коментуючи прийняття законопроекту про продовження мораторію на продаж земель до 2016 року.

"Продовження мораторію до безкінечності..Безкінечність в цьому процесі безглузда, оскільки треба формувати стратегію розвитку галузі. Ми бачимо, скільки поправок вносилось до цього закону: хтось хоче до 2013 року мораторій, хтось до 2014, хтось до 2015, 2016. Стратегії не має. Ми говоримо про ситуативні речі", - пояснив Кутовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович злякався бунту і дав відмашку щодо запровадження ринку землі - нардеп

"Ми, як Удар, говоримо, про стратегію розвитку галузі. Сьогодні треба формувати основні засади, на яких ми побудуємо цю галузь, і яким чином ми зробимо людей щасливими і багатими в цій галузі, в селі, перш за все. Коли ми будемо готові до покращення галузі, тоді ми будемо голосувати за те, щоб стало краще", - додав "ударівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Земля, хочемо ми чи не хочемо, - це товар" - "регіонал"

Нагадаємо, 20 листопада Верховна Рада прийняла законопроект про продовження мораторію на продаж земель сільгосппризначення до 1 січня 2016 року. 2 жовтня депутати відмовилися продовжити мораторій на продаж земель сільгосппризначення до 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Експерт: Відкладати мораторій на продаж землі – безглуздо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути