понеділок, 23 вересня 2019 10:55

Експерт назвав можливі теми розмови Зеленського і Трампа

Цієї середи Дональд Трамп і Володимир Зеленський проведуть зустріч, але головними темами їхньої розмови стане не Донбас та інвестиції, а вибори в США і захист американського бізнесу в Україні.

Таку думку висловив кандидат політичних наук і викладач в КПІ та Університеті ім. Шевченка Олексій Якубін.

  Кандидат політичних наук Олексій Якубін: "Імовірними темами розмови Зеленського і Трампа стане не Донбас, а вибори в США і захист американського бізнесу в Украї
Кандидат політичних наук Олексій Якубін: "Імовірними темами розмови Зеленського і Трампа стане не Донбас, а вибори в США і захист американського бізнесу в Украї

Політолог упевнений, що головні теми для спілкування будуть дуже навіть приземлені. По-перше, Трамп проситиме Зеленського передати йому всю можливу інформацію про діяльність компанії "Burisma".

Це компанія колишнього міністра уряду Азарова Миколи Злочевського, до якої нібито причетний Хантер Байден - пасинок головного конкурента Дональда Трампа на наступних президентських виборах у 2020 році - Джо Байдена.

Друга важлива для лідера США тема - це ситуація навколо "Philip Morris Ukraine". Державне бюро розслідувань зараз проводить обшуки і опитування, пов'язані з мировою угодою компанії і уряду, а ще відновила кримінальні справи проти топ-менеджменту тютюнового концерну.

Якубін робить висновок, що американці не люблять, коли у їхніх компаній починаються проблеми, тому Трамп цілком прямо може запитати про те, яку мету переслідує ДБР. Він відомий своєю любов'ю всюди просувати американський бізнес.

І тільки після цього, як прогнозує політолог, Трамп і Зеленський можливо перейдуть до теми Донбасу і розширення "Нормандського формату".

Зараз ви читаєте новину «Експерт назвав можливі теми розмови Зеленського і Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути