середа, 28 липня 2010 20:14

Експерт натякнув, що Шуфрич без п"яти хвилин мер Одеси

Експерт натякнув, що Шуфрич без п"яти хвилин мер Одеси

Якщо на виборах мера Одеси переможе представник Партії регіонів, то переможе власне не кандидат, а бренд Партії регіонів.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав політолог Михайло Басараб.

"Тому якщо Нестор Шуфрич буде офіційно висунутий в мери Одеси від "регіоналів", у нього надзвичайно високі шанси бути обраним. Крім того, Шуфрич колоритна особа. І серед прихильників Партії регіонів рівень довіри до нього є не найнижчим. Переважно до нього відчувають симпатії, бо він завжди себе демонстрував, як послідовного політика, який виступав за когось або проти когось. Його епатаж подобається виборцям", - зазначив експерт.

Однак Басараб не виключає, що найближчими днями може з'явитися заява від Шуфрича, що подачки від Партії регіонів йому не потрібні.

"І він піде в мери або в місцеві ради від якоїсь іншої партії. Може бути й таке. Але я не виключаю, що це заздалегідь обговорений із Шуфричем факт сатисфакції, коли взамін на те, що його звільнили з посади міністра МНС, Партія регіонів пробує задобрити його. І якщо це все узгоджено з ним, то Шуфрича чекає відносно безпроблемна кампанія в Одесі. Адже рівень довіри до Партії регіонів там високий", - додав політолог.

Нагадаємо, що 28 липня у ЗМІ з"явилася інформація про те, що Нестора Шуфрича можуть висунути на посаду мера Одеси. У Партії регіонів цю інформацію не підтвердили, однак і не спростували.

Зараз ви читаєте новину «Експерт натякнув, що Шуфрич без п"яти хвилин мер Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути