Ексклюзиви
понеділок, 06 червня 2011 12:01

Експерт каже, що "регіонали" дратують комуністів

Експерт каже, що "регіонали" дратують комуністів

На сьогоднішній день фракція КПУ остаточно не визначилася зі своєю участю у парламентській більшості.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив експерт Київського центру політичних досліджені і конфліктології Антон Фінько.

"Ситуація для Компартії доволі складна, тому що сьогодні у Верховній Раді часто-густо правляча сила має змогу розв'язувати проблеми без участі фракції Компартії і, звісно, це не може не викликати роздратування  у КПУ так само як самі комуністи потрапляють у досі ніякове становище перед виборами через те, що влада обстоює ліберальні реформи", - пояснив експерт.

"Зараз керівництво Компартії вдається до маневрування та тиску на більшість і, я не думаю, що вже ухвалене остаточне рішення стосовно виходу з коаліції...Якщо це і станеться, то безпосередньо напередодні з'їзду", - додав Антон Фінько.

Експерт також впевнений, що вихід комуністів з більшості не призведе до аналогічних дій з боку інших її членів.

"Вихід КПУ з більшості не тягне за собою жодних інших наслідків, тому що сам вихід КПУ зумовлений ідеологічними обставинами і тим, що влада при ухваленні будь-яких рішень може обійтися і без голосів комуністів", - резюмував політолог.

Нагадаємо, що минулого тижня нардеп від Компартії Євген Царьков заявив, що його політичній силі не комфортно в більшості. Він також зауважив, що на найближчому партійному з'їзді буде розглядатися питання щодо виходу з її складу.

Зараз ви читаєте новину «Експерт каже, що "регіонали" дратують комуністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути