понеділок, 14 жовтня 2013 12:57

Екс-нардеп надягнув депутатський значок на тушку індика, яку потім з'їв

Екс-нардеп Верховної Ради, член ВО "Батьківщина" Віктор Уколов похизувався, як проводить час на вихідних. Під час гуляння він одягнув значок народного депутата на тушку індика.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"У суботу козаки посадили тушку на палю. Дехто запитував, чому без голови? Козаки вiдповiдали, що тушкою можна стати лише втративши голову i зрадивши виборцiв", - написав він.

Він зауважив, що "тушка кошерна, хоч напочатку хотіли взяти свиню, але вирішили не ганьбити благородну тварину. Це 5-кілограмовий індик!"

Автор: Фото: Віктор Уколов
 
"В мене завжди виникало питання, чому зради були тільки в нас і не було жодного випадку в ПР і КПУ. Ми, що настільки зрадливі політично? Звичайно, це низька якість списків. Відсутність поглядів і впевненість у безнаказанності. Ми апелюємо до поглядів виборців, закликаючи голосувати за "українські" партії, але самі, на жаль, поглядів не демонструємо. Зрештою ця фальш стає зрозумілою для всіх", - написав Уколов.

"Між іншим індюшатина була смачна... Мені подобається", - додав екс-нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог: "Батьківщина" чистить свої ряди перед президентськими виборами

Нагадаємо, в п'ятницю 11 жовтня керівництво фракції виключило з "Батьківщини" народних депутатів Андрія Павелка та Леоніда Сергієнка. В "Батьківщині" заявили, що нардепів вигнали за зраду інтересів народу України та систематичне невиконання рішень фракції щодо голосувань у Верховній Раді.

Зараз ви читаєте новину «Екс-нардеп надягнув депутатський значок на тушку індика, яку потім з'їв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути