Ексклюзиви
середа, 28 квітня 2010 18:25

Екс-чоловіка Вітренко звільнили з Мінекономіки

Екс-чоловіка Вітренко звільнили з Мінекономіки

Сьогодні Юрій Вітренко на апаратній нараді попрощався з колективом Міністерства економіки у зв"язку з його звільненням з поста заступника міністра.

Про це повідомило джерело в апараті Мінекономіки.

За даними джерела, звільнення відбулося у зв"язку з тим, що Юрій Вітренко підписав Роз"яснення Мінекономіки, внаслідок чого учасники торгів вимушені платити певний відсоток від вартості закупівель за отримання довідок від Держінспекції за цінами.

Також джерело повідомило про те, що прем"єр-міністр Микола Азаров сьогодні на засіданні Кабміну дав усне доручення правоохоронним органам провести перевірку ситуації на ринку держзакупівель, що склалася після підписання Юрієм Вітренком Роз"яснення Мінекономіки.

Юрій Вітренко був призначений на посаду заступника міністра економіки в листопаді 2009 року, відомий як перший чоловік Наталії Вітренко. У його компетенцію входило керівництво Департаментом держзакупівель.

proUA
Зараз ви читаєте новину «Екс-чоловіка Вітренко звільнили з Мінекономіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути