субота, 01 лютого 2014 15:45

Екс-глава МОЗ не бачить необхідності в лікуванні Булатова за кордоном

За словами народного депутата України VII скликання, екс-голови МОЗ України Юрія Поляченка, лікування активіста Булатова за кордоном - це політична гра. Про це він розповів у ексклюзивному коментарі УНН.

"Я вважаю, що це не більше, ніж політична гра. Не можна принижувати українських лікарів, тому що вони є висококваліфікованими фахівцями і щодня рятують тисячі життів. І в жодному випадку немає ніяких сумнівів щодо кваліфікації українських лікарів. До нас приїздять пацієнти лікуватися із-за кордону", - повідомив Поляченко.

Також він зазначив, що це особиста справа Булатова, де лікуватися, але жодних підстав для його виїзду за кордон немає.

"Українські лікарі взмозі вилікувати будь-якого хворого. Звісно, це питання його особисте, де лікуватися, але про все інше питання взагалі не підіймається. У нас вистачає фахових лікарів, які можуть надати кваліфіковану медичну допомогу цьому хворому", - запевнив Поляченко.

"Ми вдячні іноземним лікарям за пропозицію, але не потрібно таким чином принижувати українських фахівців", - додав він.

Нагадаємо, сьогодні Арсеній Яценюк заявив, що Німеччина готова прийняти на лікування потерпілого лідера Автомайдану Дмитра Булатова.  Як відомо, пропозиція прозвучала в Мюнхені під час зустрічі глави фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка з міністром закордонних справ Німеччини Франом-Вальтером Штайнмайером, яка пройшла в рамках Мюнхенської конференції з безпеки.

Як повідомляв УНН, 30 січня поточного року о 23.30 по спецлінії "102" до міліції звернувся народний депутат України Петро Порошенко та повідомив, що в одну з приватних медичних клінік доставлено активіста "Автомайдану" Дмитра Булатова.

До медичного закладу одразу виїхала слідчо-оперативна група Дарницького райуправління столичної міліції. Правоохоронцям не вдалося детально опитати потерпілого у зв'язку зі станом його здоров'я.

Зауважимо, родичі і друзі активіста повідомляли, що останній раз Дмитро Булатов виходив на зв'язок 22 січня о 23:00.

За інформацією правозахисників, Булатов був на барикадах 22 січня, а його зникненню передував напад Беркуту на колону автомобілів протестувальників о 1:00 четверга 23 січня. Під час цього нападу автомобілі були розбиті, а протестувальників, за повідомленнями, відвезли в невідомому напрямку. Однак Булатов не був серед цієї колони автомайданівців.

Зараз ви читаєте новину «Екс-глава МОЗ не бачить необхідності в лікуванні Булатова за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути