четвер, 14 січня 2010 11:55

Екс -"регіонал" розсекретив механізм фальсифікацій від Януковича

Екс -"регіонал" розсекретив механізм фальсифікацій від Януковича

Депутат Верховної Ради Василь Кисельов (нині позафракційний, а раніше - член фракції Партії регіонів і лідер кримських "регіоналів") звинувачує виборчий штаб кандидата в президенти, лідера Партії регіонів Віктора Януковича в намірі використати механізм голосування за межами виборчої дільниці для масштабної фальсифікації результатів виборів президента.

Про це він сказав в інтерв"ю газеті "Вечірні вести".

За його словами, члени команди Януковича, щоб гарантувати його підтримку виборцями східних і південних регіонів, здійснюють обхід людей по будинках і питають, за кого ті збираються голосувати.

При цьому тим виборцям, які не хочуть голосувати за Януковича, рекомендують не брати участь в голосуванні, а якщо люди ще не визначилися з вибором, їм рекомендують написати заяву про надання права голосувати вдома.

За даними Кисельова, планується, що виборців, які отримають право голосувати вдома, обходитимуть з урною представники дільничних виборчих комісій (представники Януковича і інших кандидатів. За словами Кисельова, 10 кандидатів з 18 - технічні кандидати лідера ПР), які в різні способи мотивуватимуть людей проголосувати за Януковича.

На думку парламентарія, за допомогою цього механізму може бути сфальсифіковано не менше 12-15% голосів виборців, оскільки, за його даними, в деяких областях вже подали заявки на голосування за межами виборчої дільниці від 10 до 15% громадян, насамперед в Донецькій, Харківській і Луганській областях.

Політик також вважає можливою ситуацію, коли Центральна виборча комісія не почне оголошувати результати виборів, якщо Янукович програє, оскільки цей кандидат має найбільшу підтримку в ЦВК.

Нагадаємо, що у жовтні 2009-го Кисельова зняли з посади голови кримського осередку ПР, а потім виключили з партії.

Після цього він неодноразово критикував Віктора Януковича і заявляв про необхідність заміни лідера ПР.

Обком
Зараз ви читаєте новину «Екс -"регіонал" розсекретив механізм фальсифікацій від Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути