пʼятниця, 15 лютого 2013 10:30

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Їхати 12 годин на авто, з її станом здоров'я це означає фізичне знищення" - Яценюк про Тимошенко

"Їхати 12 годин на авто, з її станом здоров'я це означає фізичне знищення" - Яценюк про Тимошенко
Відповідаючи на уточнююче питання, чи була це відмова з боку Тимошенко, він сказав: "Я зараз буду розбиратися". Фото: obozrevatel.com

Стан здоров'я екс-прем'єра України Юлії Тимошенко не дозволяє їй бути доставленою в Київ із Харкова автотранспортом, вважає лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Їхати близько 12 годин автомобілем, з її станом здоров'я це означає просто фізичне знищення. З одного боку, я дуже хотів її побачити, але з іншого боку я прекрасно розумію, що таке проїхати в машині по тих дорогах, які сьогодні існують в Україні, точніше, їх немає, і те, яким чином це буде впливати на її стан здоров'я", - сказав Яценюк журналістам біля будівлі Апеляційного суду Києва у п'ятницю.

Відповідаючи на уточнююче питання, чи була це відмова з боку Тимошенко, він сказав: "Я зараз буду розбиратися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захист Тимошенко не знає, чи привезуть її до суду

Спочатку в четвер прес-служба Державної пенітенціарної служби України повідомила, що Тимошенко 15 лютого буде доставлена ??на судове засідання до Києва, про що екс-прем'єр написала відповідну заяву. Після цього керівництво колонії звернулося до лікарів Центральної клінічної лікарні №5 із письмовим проханням дати оцінку стану здоров'я засудженої.

"У відповіді лікарів ЦКБ мова йде про те, що відповідно до висновку комісії МОЗ України за станом здоров'я Тимошенко не має перешкод для доставки та участі її в судовому засіданні", - підкреслюється в повідомленні прес-служби.

Пізніше прес-служба пенітенціарної служби повідомила, що на пропозицію співробітниць виправної колонії щодо етапування вранці 15 лютого до Києва Тимошенко заявила, що за станом здоров'я вона не може бути присутньою на засіданні суду під час допиту свідка в Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Їхати 12 годин на авто, з її станом здоров'я це означає фізичне знищення" - Яценюк про Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути