четвер, 21 березня 2013 16:20

Єфремов спростував звинувачення у саботуванні євроінтеграції

Єфремов спростував звинувачення у саботуванні євроінтеграції
Олександр Єфремов. Фото: рartyofregions.org.ua

У Партії регіонів спростовують заяву голови Комітету з питань євроінтеграції Григорії Немирі у зриві засідання Комітету. Про це на брифінгу у парламенті сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

За словами депутата, Немиря був завчасно проінформований про те, що депутати від Партії регіонів не зможуть бути присутніми на засіданні Комітету через відрядження.

"Ми інформували наших колег, в тому числі і керівника Комітету з цього питання. Для нього це не було несподіванкою, але він чомусь вирішив влаштувати шоу та запросити пресу, хоча знав, що представників Партії регіонів не буде на Комітеті, тому що переважна більшість знаходиться у відрядженнях по лінії Євросоюзу", - сказав Єфремов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибак оголосив перерву у ранковому засіданні

За його словами, фракція Партії регіонів готова провести засідання Комітету з євроінтеграції у п'ятницю.

При цьому Єфремов зазначив, що непроведення засідання Комітету у середу не перешкодить розгляду запланованих на сьогодні законопроектів з євроінтеграції.

"Сьогодні будуть законопроекти з євроінтеграції, тому що та частина, яка була вже розглянута, вона є в залі. І взагалі, у нас є норма Регламенту. Якщо Комітет не розглянув той чи інший законопроект протягом 30 днів, то у депутатів є право, оминаючи Комітет, виносити питання у зал", - резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція обіцяє не блокувати Раду через Київ

Нагадаємо, вчора голова Комітету з європейської інтеграції Григорій Немиря повідомив, що представники Партії регіонів не з'явилися на засідання Комітету з європейської інтеграції і тим самим зірвали його.

Він зазначив, що це уже другий випадок такої поведінки регіоналів.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов спростував звинувачення у саботуванні євроінтеграції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути