субота, 20 березня 2010 21:05

Єфремов розповів про тих, хто замінить Герман і Льовочкіна у Раді

Єфремов розповів про тих, хто замінить Герман і Льовочкіна у Раді
Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сказав, що "регіонали", які прийдуть на місце нардепів, які пішли працювати в уряд є справжніми професіоналами. Про це Єфремов сказав в інтерв"ю 5 каналу.

"Мене справді радує  те, що серед тих депутатів, які увійдуть (у фракцію ПР) є люди, які мають досить серйозну освіту, наукові ступені, досвід роботи в різних галузях", - зазначив Єфремов.

Єфремов також розповів, що деякі з них мають досвід роботи в парламенті, бо були депутатами 5 скликання. " Із 30 людей, які заходять в парламент у найближчий час, 25 – ть мають досвід роботи у минулому парламенті", - підкреслив лідер фракції ПР.   

На запитання, чи не буде перешкод з боку опозиції у тому, щоб ці депутати якомога швидше склали присягу, Єфремов сказав: "Тоді це буде перешкоджання не входженню депутата у свою роботу, а це буде перешкоджання розвитку нашої держави. Я не думаю, що це прибавить авторитету політичній силі, яка буде займатися даним питанням".

"Ми вже зараз  хочемо, щоб ЦВК прийняла рішення, щоб у перший день пленарної роботи ці депутати зайшли у фракцію і повноцінно працювали", - додав Єфремов.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Єфремов розповів про тих, хто замінить Герман і Льовочкіна у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути