понеділок, 20 вересня 2010 14:50

Єфремов просить "регіоналів" слідкувати за словами

Єфремов просить "регіоналів" слідкувати за словами

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не обговорював питання подовження повноважень Верховної Ради із колегою Сергієм Головатим, який виступив проти цього.

Про це Єфремов сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Головатий не є членом нашої партії. Він належить до нашої фракції. Ми допускаємо нормальну дискусію всередині фракції до прийняття остаточного рішення. Мене тут нічого не зачаровує. Є точка зору людини. Я її прийму. Єдине, форма звернення до своїх колег повинна бути більш коректна", - зауважив депутат.

За словами "регіонала", він досі вважає, що парламентські і президентські вибори можна було б провести в один рік.

"Я не змінив свою точку зору. У мене є бачення, яке продиктоване логікою сьогоднішніх подій. А як воно буде насправді – будемо далі дивитись", - наголосив Єфремов.

Лідер фракції Партії регіонів також зазначив, що його політична сила готується до нормальної роботи на поточному пленарному тижні.

"Ми будемо забезпечувати конструктивну роботу парламенту в ті дні, в які формуємо порядок денний. Ми ніколи не блокуємо. Ми забезпечуємо роботу парламенту. Ми вимушені йти шляхом примусу до миру", - додав депутат.

Нагадаємо, що в інтерв"ю одному зі ЗМІ голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що повноваження парламенту необхідно продовжити до 2015 року.

Цю заяву розкритикував депутат із фракції Партії регіонів Сергій Головатий.

"Якщо це вписується в особисті інтереси депутата, лідера політичної партії, корпоративні інтереси тих, хто косить бабло "или решает вопросы", тому іде у владу, то це логічніше. Однак для народу логічніше - це один рік президентські, через пару років парламентські, між ними якомога частіше самоврядування по 3 роки", - сказав він.

Критикував головного парламентського "регіонала" і голова ФПУ Василь Хара.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов просить "регіоналів" слідкувати за словами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути