вівторок, 02 листопада 2010 12:24

Єфремов натякнув, що Янукович залишить Медведька у кріслі генпрокурора

Єфремов натякнув, що Янукович залишить Медведька у кріслі генпрокурора

Генеральний прокурор України Олександр Медведько не буде у п'ятницю звітувати переде Верховною Радою.

Про це в інтерв'ю журналістам сказав голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"В такому форматі опозиція не може вимагати звіту Медведька, тому що на п'ятницю запланований звіт уряду. Генпрокуратура не входить до цього складу...Щоб запросити на звіт генпрокурора, є процедура, яка прописана в регламенті. Наскільки я знаю, вони не пішли за цією процедурою. Тому немає підстав для заслуховування Медведька", - підкреслив "регіонал".

Єфремов наголосив, що 4 листопада закінчується строк повноважень генпрокурора Олександра Медведька, тому президент має подати його або нову кандидатуру на затвердження в парламент.

"Колеги можуть обговорювати все що завгодно, але остаточне обговорення ми будемо проводити тоді, коли буде подана президентом кандидатура, але я не бачу особливих проблем у роботі нинішнього прокурора. Якщо президент визначиться і подасть його кандидатуру, то я думаю фракція і депутати можуть це підтримати. Якщо будуть якісь аргументи по іншим кандидатурам, треба послухати і подивитися, яка людина буде висуватися...Зараз робити висновки немає сенсу, тому що немає предмету для обговорення", - зауважив головний парламентський "регіонал".

При цьому він сумнівається, що парламент 4 листопада розгляне питання про призначення генерального прокурора.

"Це кінець пленарного тижня, тому швидше за все ми будемо працювати в цьому напрямку на наступному пленарному тижні", - підкреслив депутат.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Єфремов натякнув, що Янукович залишить Медведька у кріслі генпрокурора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути