пʼятниця, 19 листопада 2010 14:16

Єфремов каже, що регіонали-прогульники лежать у реанімації

Єфремов каже, що регіонали-прогульники лежать у реанімації

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов пояснює те, що депутати не голосують персонально навіть за внесення змін до Конституції, тому що приносити їх на носилках з реанімації негуманно.

"Я думаю, що якщо ви побудете... більше часу відпрацюєте у Верховній Раді, то при певних голосуваннях ви побачите, як депутатів доносять сюди на носилках з кімнат реанімації. Я не думаю, що це найгуманніший і найкращий привід демонстрації таким ось чином свого ставлення", - сказав Єфремов.

Єфремов також підкреслив, що сьогоднішнє голосування за зміни в Конституцію було проведене відповідно до українського законодавства. "Ні на йоту не було відступів від цих законодавчих актів", - додав він, повідомляє "ЛІГА".

Нагадаємо, вчора провладна більшість прийняла рішення відмінити голосування бюлетенями за зміну Конституції, дозволивши нардепам міняти Конституцію за допомогою голосування натисненням кнопок.

Як відомо, раніше віце-спікер парламенту Микола Томенко заявив, що у вересні-жовтні 2010 року зросла кількість народних депутатів, які жодного разу письмово не реєструвалися у Верховній Раді, і отже, згідно чинному законодавству, відсутні на всіх пленарних засіданнях парламенту.

"У цілому ж серед найбільших "прогульників" 17 депутатів з Партії регіонів (Рінат Ахметов, Геннадій Васильєв, Ігор Гуменюк, Сергій Васютін, Андрій Веревський, Василь Горбаль, Володимир Демідко, Володимир Демішкан, Микола Джига, Микола Злочевський, Григорій Ілляшов, Сергій Кий, Олександр Лещинський, Володимир Мальцев, Орест Муць, Дмитро Саламатін, Василь Стельмашенко, Юрій Чертков), 8 - з БЮТ (Гарегін Арутюнов, Олександр Буряк, Сергій Велижанський, Степан Глусь, Костянтин Жеваго, Іван Куровський, Євгеній Сігал, Антон Яценко) і по одному з Блоку Литвина (Микола Шершун), КПУ (Ігор Калетник).

Зараз ви читаєте новину «Єфремов каже, що регіонали-прогульники лежать у реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути