пʼятниця, 02 липня 2010 15:17

Єфремов каже, що посаду Семиноженка ліквідують

Єфремов каже, що посаду Семиноженка ліквідують

Посаду гуманітарного віце-прем"єра можуть взагалі скоротити.

Про це заявив в інтерв"ю журналістам лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, відповідаючи на питання, чому коаліція підтримала звільнення Володимира Семиноженка з цієї посади.

При цьому Єфремов послався на доручення президента скоротити апарат держуправління.

"Я б бачив це в рамках скорочення держуправління. Просто скорочується окремий напрямок, який був під віце-прем"єр-міністром. Як мені здається, ті ділянки роботи, які очолював він, можуть бути вільно перерозподілені серед інших віце-прем"єрів", - сказав він, повідомляє Ліга.net.

Коментуючи заяву свого колеги Вадима Колесніченка про те, що посада не скорочується, а кандидатура нового гуманітарного віце-прем"єра може бути представлена наступного тижня, Єфремов зазначив:

"Взагалі-то, остаточне рішення з даного питання буде ухвалювати прем"єр-міністр. Я висловлюю лише свою точку зору, як мій колега Колесніченко висловлює свою. Я знаю, що він ще говорив, але у мене немає тієї інсайдерської інформації, яку він озвучував, тому я не хотів би говорити щось зайве".

Уточнюючи на прохання журналістів, чи означає сказане ним, що він вважає логічним скоротити дану посаду, Єфремов сказав:

"Я просто знаю напрямки роботи, які під цим віце-прем"єром - наука, освіта та інвестиційно-інноваційна діяльність. Мені здається, що ці блоки можуть перекрити вільно, з одного боку, Міністерство освіти і науки, і з іншого боку... міністр ПЕК, перший віце-прем"єр. Це перехресні напрямки роботи, вони можуть вільно перейти кому-то без шкоди для управління державою".

Зараз ви читаєте новину «Єфремов каже, що посаду Семиноженка ліквідують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути