Ексклюзиви
вівторок, 05 грудня 2017 17:13

Єдино вірне рішення для порятунку України – це позачергові вибори - заява партії "ОСНОВА"

Єдино вірне рішення для порятунку України – це позачергові вибори - заява партії "ОСНОВА"
Представники партії "ОСНОВА" заявили, що влада демонструє свою готовність до подальшого силового придушення невдоволення народу

Затримання Міхеїла Саакашвілі повністю перекреслює всі завоювання Революції гідності. Це - відкритий крок влади до встановлення в країні корупційної диктатури, яка єдиним способом боротьби з політичними опонентами вважає силову розправу над ними. Про це говориться у заяві політичної партії "ОСНОВА" з приводу спроби влади заарештувати Саакашвілі.

"Адміністрація президента Порошенко, обравши придушення невдоволення і інакомислення через неправомірне застосування правоохоронних органів, відкрито встала на шлях своїх злочинних попередників і нарешті проявила свою справжню антидемократичну і антинародну суть.

Своїми нинішніми діями влада робить безглуздими жертви тисяч українців, які загинули на Майдані і в боях за Україну. Влада відкрито дає зрозуміти нинішнім захисникам України, що вона не варта їх героїзму і самовідданості. Така влада не заслуговує на те, щоб її зі зброєю в руках захищали кращі сини України.

Влада демонструє свою готовність до подальшого силового придушення невдоволення народу. Але такий розвиток подій однозначно обернеться вуличними боями, колапсом економіки, і в результаті - втратою суверенітету. Цього не можна допустити", -- говориться у офіційній заяві "ОСНОВИ".

Один з лідерів "ОСНОВИ" Володимир Полочанінов з цього приводу особливо зауважив: сьогоднішнє затримання Саакашвілі - це помста влади за Марш за імпічмент, де зібралися десятки тисяч людей, це помста за готовність українців захищати свої цінності, це помста за намагання громадян відстоювати свої інтереси та впливати на владу. 



"Усі заяви про рух української держави до європейських цінностей, які гучно декларувалися Порошенком та його "любими друзями" зі сцени Майдану, виявилися черговим обманом та словами, що нічого не варті. 

Дії влади повністю розтрощують рештки надії на встановлення демократії в країні. Українці вже довели, що не збираються жити в державі, якою керує диктатор" - нагадав українцям політик.

Партія "ОСНОВА" засуджує політичні переслідування незгодних із недолугою політикою корумпованого керівництва України. Та вважає, що Україну від руйнування врятує лише повне перезавантаження влади. Щоб не допустити розвалу держави, президент повинен добровільно піти у відставку, а Верховна Рада - призначити нові, позачергові парламентські вибори.

Партія "ОСНОВА" закликає всіх відповідальних політиків у Верховній Раді прийняти це непопулярне, але єдино вірне рішення для порятунку України.

Зараз ви читаєте новину «Єдино вірне рішення для порятунку України – це позачергові вибори - заява партії "ОСНОВА"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути