Ексклюзиви
четвер, 17 червня 2010 16:51

Джарти повернув крісло звільненому вчора міністру

Джарти повернув крісло звільненому вчора міністру

Голова Ради міністрів Криму, член Партії регіонів Василь Джарти запропонував комуністові Валерію Лаврову, якого напередодні кримський парламент відправив у відставку з посади міністра освіти автономії, продовжити роботу на цій посаді.

Про це Джарти сказав сьогодні журналістам у Сімферополі.

"Я не роблю різких рухів, зокрема й щодо пана Лаврова. Я його запросив, ми визначилися з ним про подальшу роботу. Він надасть програму свого бачення розвитку галузі. І хай працює. Він працюватиме як міністр освіти Криму", - сказав Джарти.

Парламент Криму 16 червня за поданням прем"єра автономії достроково звільнив комуніста Юрія Корнілова з посади віце-прем"єра автономії і прийняв відставку його однопартійця Лаврова з посади міністра освіти.

Головною причиною звільнення представників КПУ від посад у Раді міністрів АРК Джарти назвав невходження фракції "Комуністи" до нової коаліції в кримському парламенті. Крім того, заявив прем"єр, він враховував професійні якості чиновників, їх ставлення до роботи, стан здоров"я, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Джарти повернув крісло звільненому вчора міністру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути