вівторок, 29 січня 2013 19:25

Двері в КМДА зачинили перед носом активістів
6

Фото: Фото: Андрій ЖИГАЙЛО

Парадний вхід до Київської міської державної адміністрації зачинили перед носом активістів, коли ті прийшли до Олександра Попова звернутись із приводу установчих зборів Громадської Ради при КМДА.

Близько 16:00 група з 20 членів громадських організацій підійшла до входу в мерію. Перед їхнім носом охоронці зачинили двері на замок. За десять хвилин до входу прибули кілька десятків працівників спецпідрозділу "Беркут" та оточили його.

Активісти прийшли до голови адміністрації Олександра Попова з вимогою перестати втручатись у створення громадської Ради при мерії. На їхню думку, громадську раду формують із представників провладних організацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотня громадських активістів штурмом взяла засідання молодіжної ради КМДА

"У громадську раду, яку вони хотіли прийняти, ввійшли делегації від "Молодих Регіонів" та церкви Сандея Аделаджі. Крім цього, там було багато незрозумілих організацій, яких представляли міцні лисі чоловіки, які навіть не дали виступити нам. КМДА формує громадську раду щоб проводити і надалі політику розпродажу Києва", - каже Олена Єскіна з громадської організації "Київське Віче".

Через закриті двері працівники мерії та делегації були змушені заходити до приміщення через чорний хід.

Нагадаємо, сьогодні під час установчих зборів Громадської ради при КМДА у Головпоштамті, побились представники партії "Свобода" та "Молодих Регіонів". Учасники бійки зірвали засідання, їх розборонила міліція.

Зараз ви читаєте новину «Двері в КМДА зачинили перед носом активістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути