Ексклюзиви
пʼятниця, 03 лютого 2023 15:36

Двоє нардепів з ОПЗЖ можуть скласти мандати: про кого мова

Двоє нардепів з ОПЗЖ можуть скласти мандати: про кого мова
Депутати Вадим Столар та Ігор Абрамович наступного тижня можуть скласти мандати. Фото: "РБК-Україна"

Депутати із забороненої партії "Опозиційна платформа - за життя" Вадим Столар та Ігор Абрамович готуються скласти мандати.

Це може статися вже наступного тижня, пише "РБК-Україна" з посиланням на джерело у Верховній Раді. Також про це написав нардеп Олексій Гончаренко у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Дмитро Шенцев хоче скласти повноваження

Позбавити мандатів Столара і Абрамовича можуть вже на наступному пленарному засіданні ВР, яке заплановане на наступний тиждень.

"Ще на наступному тижні здадуть мандати Столар та Абрамович. Цікаво, що буде після цього з групою "Відновлення України"?" – написав Гончаренко.

15 вересня Верховний суд відхилив скаргу партії "Опозиційна платформа – За життя" на її заборону. Таким чином ОПЗЖ остаточно заборонили.

У квітні нардепи з ОПЗЖ створили групу "Платформа за життя та мир", її очолив Юрій Бойко. Фракцію розпустили. Також створили другу групу –"Відновлення України".

Після початку повномасштабної російської агресії низка депутатів, які потрапили у Верховну Раду від ОПЗЖ, відсутні на засіданнях. Також під час війни втекли з України.

Зараз ви читаєте новину «Двоє нардепів з ОПЗЖ можуть скласти мандати: про кого мова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути