Ексклюзиви
четвер, 23 січня 2014 11:13

Два місяці на майдані "годували казками" і знову продовження - Золотарьов

Два місяці на майдані "годували казками" і знову продовження - Золотарьов
Один з лідерів опозиції Арсеній Яценюк. Фото: rian.com.ua

Політолог Андрій Золотарьов назвав заяви лідерів опозиції на вчорашньому народному віче "балачками", які вже чули протягом двох місяців протесного руху.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Вчора було продовження того, що було два місяці. Можливо, це останні балачки, а далі будуть діяти. Але якісно вони не відрізнялось. Яценюк був конкретніший і більш рішучий за інших двох лідерів. Якщо дійсно був би лідер, то він був би конкретніший і рішучий. Тому що функція лідера - це знати, куди ти ведеш людей і мати програму. Зараз головна проблема на майдані - це криве лідерство. За два місяці так і не побачили чогось конкретного і розумного", - розповів експерт.

Він зазначив, що час заяв і політичних декларацій пройшов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Эти п...сы должны деньги и все морозятся" - "тітушкам" не заплатили за акцію під посольством США

"Треба приймати рішення. Якомога скоріше робити все, щоб перестала литися кров на вулицях Києва. Ми побачили, що влада розглядає переговори, як затягування часу з метою накопичити сили. Опозиція треба або діяти, або відійти і дати дорогу іншим. Дати дорогу лідеру, якому довіряють і зможе керувати людьми. Після 16 січня опозиція намагається повернути довіру. Але якщо йтимуть шляхом безконечних переговорів і затягування часу, то люди відвернуться. Люди скоріше підуть за тими хто зараз керує польовими командирами майдану - радикалами з "Правого сектора"", - зауважив Золотарьов.

Політолог вважає, з голосуванням про недовіру Януковичу та регіоналам запізнилась на більш, як півтора місяці.

"Лише декларувати створення Народної ради і організаційно нічого не робити - це лише допомагати прокурору. Якщо вже піде до прямого збройного протистояння на вулицях, то будуть голосувати зовсім іншими засобами - це у кого більш потужна сила. Голосувати можна, коли спокійна обстановка. Вже запізнились на більше, ніж півтори місяці. Був час - 10 грудня, коли переговори з владою закінчились нічим. Ми ж бачили, що два місяці "годували казками", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Два місяці на майдані "годували казками" і знову продовження - Золотарьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути