четвер, 13 грудня 2018 11:25

ДУСя купило дорогущі Mercedes із холодильниками та сидіннями з "пам'яттю"

ДУСя купило дорогущі Mercedes із холодильниками та сидіннями з "пам'яттю"
Автівки купили без електронних торгів. Фото: Auto

Автобаза Державного управління справами поповниться 2 чорними Mercedes-Benc S-600 за 36,01 млн грн.

Про це пишуть "Наші гроші", посилаючись на інформацію в системі "Прозорро".

Один автомобіль вартістю 17,57 млн грн матиме пакет бронювання найвищою мірою захисту VR10, оббивку салону з чорної ексклюзивної шкіри, холодильний відсік, аудіосистему з навігацією, автоматичну систему кондиціонування повітря, автоматичний кондиціонер у задній частині салону, функцію пам'яті для задніх сидінь, пакет обробки шкірою, пакет декоративних елементів "Ексклюзив", відеокамеру кругового огляду, пакет пам'яті, систему пожежогасіння, декоративні елементи: тополь чорний полірований.

Другий автомобіль вартістю 18,44 млн грн теж матиме пакет бронювання найвищою мірою захисту VR10 та подібні опції, як у першого Mercedes. Крім того, оббивку – чорна шкіра ексклюзив порцелян, задня частина салону з перегородкою, система нічного бачення, ТВ-тюнер, мультімедійна система для пасажирів задніх сидінь, система захисту салону.

Автобаза оголошувала тендер у червні та липні. Виділяла 42,43 млн грн на машини. У торгах реєструвалося лише ОВ "Кар тюнiнг ексклюзив", яке пропонувало дешевші броньовані автомобілі Maybach 650 - за 30,37 млн грн. Тендер відмінили і після переговорів замовили автівки у ТОВ "Автомобільний Дім – Україна Мерседес Бенц".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детективам НАБУ закупили автомобілів зі спецобладнанням на 12 млн

У жовтні автобаза Держуправління справами уклала контракт про поставку 2 легкових автомобілів Mercedes-Benz S 560 4matic long (new) для Адміністрації президента за 10,02 млн грн. Замовляли у того ж ТОВ "Автомобільний Дім - Україна Мерседес Бенц". У президентській автобазі заявили, що машини купують не для Порошенка – ними возитимуть високих іноземних гостей.

Зараз ви читаєте новину «ДУСя купило дорогущі Mercedes із холодильниками та сидіннями з "пам'яттю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути