пʼятниця, 10 травня 2019 19:30

"Думайте про Україну і голосуйте" – Зеленський звернувся до депутатів

"Думайте про Україну і голосуйте" – Зеленський звернувся до депутатів
Зеленський закликав депутатів призначити його інавгурацію на 19 травня. Фото: Аnna-news

Новообраний президент Володимир Зеленський записав відеозвернення з вимогою призначити його інавгурацію на 19 травня.

"Я звертаюся до українського парламенту. Шановні депутати, сподіваюся, що за три тижні, які ви відпочивали, ви не забули слова депутатської присяги. Поки що ви дієте виключно у своїх інтересах, боїтеся розпуску Ради і затягуєте призначення дати інавгурації", - заявив Зеленський у відео, яке оприлюднили на YouTube.

Зеленський назвав Петра Порошенка "колишнім президентом" та звинуватив у тому, що він саме зараз робить активні перестановки у вищому командуванні армії і "намагається пропихнути свого голову Нацради з питань телебачення".

"Я розумію, що марно щось говорити людині, яка каже: "Я готовий підставити плече", а сама тримає дві дула в кишені. Це нагадує мені туриста в єгипетському готелі. Завтра додому, валізи спаковані, номер вже прибрано і нормальна людина чекає трансферу в аеропорт. Але не Порошенко, він ніяк не зупиниться, тягне рушники, тапочки і бере усе підряд зі шведського столу. Я вас дуже прошу: здайте ключ і вперед, вам ще на митницю і паспортний контроль!", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук "відкусить" рейтинг Зеленського та Порошенка - соціолог

Зеленський закликає Верховну Раду на найближчому засіданні призначити інавгурацію на 19 травня.

"Цього вимагаю не я, цього вимагає народ України. Ви повинні зупинити ці політичні судоми кульгавої качки. Думайте про Україну. 19 травня. Голосуйте!", - підкреслив новообраний президент.

У парламенті зареєстрували постанову про проведення урочистого засідання з нагоди складення присяги новообраним президентом України Володимиром Зеленським 1 червня. Автором документа виступив народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олександр Сугоняко.

Зараз ви читаєте новину «"Думайте про Україну і голосуйте" – Зеленський звернувся до депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути