вівторок, 27 грудня 2011 16:02

Спецтема: Луценко за ґратами

Друзі Луценка готують йому новорічний сюрприз

Друзі Луценка готують йому новорічний сюрприз

На новорічні свята друзі та соратники колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка готують йому сюрприз.

Про це його дружина Ірина Луценко розповіла журналістам після закінчення судового засідання, передає кореспондент Gazeta.ua.

"У нас існує багаторічна традиція, започаткована ще батьками. Ми кожен Новий рік зустрічали родиною: батьки, дорослі, діти, онуки. За принципом "з ким зустрінеш Новий рік, з тим його і проведеш". Друзі планують прийти привітати Юрія Віталійовича під СІЗО. Чи буде це на Різдво, чи на Старий Новий рік, чи саме на Новий рік, не знаю. Але певний сюрприз ми готуємо. Це буде пов'язано із святковим дійством. Нічого екстраординарного. Просто таке, що відбувається у святкові дні. Думаю, що зустрінемось під СІЗО. Ми зі старшим сином будемо в Києві, і ми, звичайно, прийдемо під СІЗО, постоїмо, знаючи, що Луценко знає, що ми тут. Молодший син у батьків", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценка відправили на новорічні тюремні "канікули" до 11 січня

"А так нічого святкового відбуватися не буде. Настрій не той і ситуація не та", - додала Луценко.

За її словами, вона сподівається на позитивні зрушення у справі Луценка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Луценко відсидів 365 днів

"Ми надіємося, розуміючи всю безпідставність звинувачень, пред'явлених Луценку. Про це говорять не тільки адвокати, які вивчили цю справу за рік. Про це говорять і 50 свідків, які прийшли в суд, і жоден з них не підтвердив, що Луценко давав якісь злочинні вказівки, що це була якась неординарна ситуація - чи з приводу святкування Дня міліції, чи з приводу отримання житла його водієм. Ми бачимо, що ситуація штучно надумана прокуратурою і, звісно, у нас є сподівання на те, що справа все ж таки буде розглянута об'єктивно", - зазначила вона.

Крім того, Луценко поздоровила журналістів зі святами і побажала, що б найкраще, що було цього року, було найгіршим у наступному.

Зараз ви читаєте новину «Друзі Луценка готують йому новорічний сюрприз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути