четвер, 31 жовтня 2013 09:39

Дружину кримського олігарха підірвали флешкою

Дружину кримського олігарха підірвали флешкою
Йосип Файнгольд. Фото: news.tochka.net

Ірину Файнгольд,  дружину олігарха і колишнього депутата Cімферопольскої міськради Йосипа Файнгольда вдома підірвали за допомогою флешки.

Про це повідомляє видання vgorode.ua з посиланням на власні джерела.

Інцидент стався ввечері 30 жовтня в будинку бізнесмена в Сімферополі. За даними джерела, до постраждалої прийшов лист, в якому була флешка. Коли Файнгольд підключила її до комп'ютера, пролунав вибух. Жінці, як пише видання, відірвало кілька пальців на руці. Наразі вона перебуває в міській лікарні №6.

За інформацією видання "15 минут", стан дружини бізнесмена лікарі оцінюють як задовільний. На місці події працює міліція.

Нагадаємо, Йосипа Файнгольда вважають одним з найбільших підприємців Криму. Він контролює низку великих ринків у Сімферополі і є співзасновником автотранспортного підприємства "Автодом", яке займається пасажирськими перевезеннями на ПБК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович звільнив першого заступника голови СБУ

У 2008 році тижневик "Коментарі" вніс Файнгольда до списку найбагатших жителів півострова , оцінивши його статки в 68 мільйонів доларів.

Відносно бізнесмена в різний час розслідувалися дев'ять кримінальних справ. Його неодноразово затримували, але щоразу відпускали. У лютому 2013 Файнгольда визнали винним у перевищенні службових повноважень по одному епізоду в Євпаторії, де він, як стверджували слідчі, привласнив гроші декількох десятків підприємців на суму в 1,9 мільйона гривень. Однак після закінчення терміну давності провадження у справі було припинено.

Зараз ви читаєте новину «Дружину кримського олігарха підірвали флешкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути