Ексклюзиви
четвер, 01 вересня 2011 16:42

Спецтема: Луценко за ґратами

Дружина Луценка розповіла, що буде "кусатися та гризти", та вбити чоловіка не дасть

Дружина Луценка розповіла, що буде "кусатися та гризти", та вбити чоловіка не дасть

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко не збирається балатуватися у народні депутати. Про це вона сказала на брифінгу у четвер.

"До того моменту як посадили мого чоловіка в СІЗО - мене знали? До того, як цього торкнулося, мене знали як дружину міністра, яка займається якоюсь благочинністю, ходить на якісь заходи. Я була дуже не публічною людиною, але я дуже кохаю свого чоловіка", - зауважила дружина екс-міністра.

Ірина Луценко зізналася, що їй все одно, що будуть писати в пресі.

"Я буду захищати, я буду кусатися, я буду гризти. Я не дам його вбити. Тому я вимушена бути публічною", - наголосила вона.

Як повідомлялося раніше, дружина екс-міністра розповіла, що в Юрія Луценка діагностували цироз печінки і показала довідки лікарів. За її словами, лікарі Міністерства охорони здоров'я провели обстеження і порадили провести лікування.

Лікарі, за словами дружини екс-міністра, сказали, що хвороба прогресує і може трансформуватися в рак. "Влада свідомо його знищує, не дозволяючи лікувати", - зауважила вона.


Зараз ви читаєте новину «Дружина Луценка розповіла, що буде "кусатися та гризти", та вбити чоловіка не дасть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути