четвер, 07 грудня 2006 14:38

Дружина Буша та ще дві жінки прийшли на прийом в однакових сукнях (ФОТО)

На урочистому прийомі в Білому домі на честь Різдва, на який були запрошені представники моди і зірки шоу-бізнесу, стався неприємний інцидент. На вечорі з"явилися три жінки в однакових червоних сукнях від Oscar de la Renta за $8,5 тис.

Однією з цих жінок в червоному була перша леді США Лора Буш. Після цього пані Буш прийняла єдине правильне рішення. Вона пішла і переодягнулася.

Незважаючи на це, про інцидент ще довго не забудуть, тому що офіційна групова фотографія свята була зроблена до того, як Буш змінила сукню.

Офіційний секретар з протокольних питань Білого дому Летісія Болдрідж заявила, що сукні були красивими, проте три екземпляри наробили багато шуму.

- Вони всі повинні привітати одна одну з добрим смаком і фактом, що можуть дозволити собі таке вбрання. Коли Жаклін Кеннеді була першою леді, вона вимагала від своїх кутюр`є гарантувати, що ніхто окрім неї не одягне вибрані нею речі, - заявила Болдрідж, пише ФАКТNews.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Буша та ще дві жінки прийшли на прийом в однакових сукнях (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути