вівторок, 14 березня 2017 14:25

Дозрівали понад два роки - Тягнибок про заборону подвійного громадянства

Дозрівали понад два роки - Тягнибок про заборону подвійного громадянства
Фото: ipress.ua

Депутати від ВО "Свобода" 2014 року пропонували позбавляти громадянства людей, які мають більше одного паспорта. Однак лише сьогодні Верховна Рада планує взятися за це питання.

Про це написав лідер всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок у своєму блозі на "Українській правді".

"28 листопада 2014 року, на самому початку роботи нового скликання Ради, депутати від ВО "Свобода" зареєстрували законопроект про автоматичне позбавлення громадянства осіб, які мають інше громадянство (проект закону про внесення змін до закону України "Про громадянство України" N1114 щодо акту автоматичної добровільної відмови від громадянства України). Та документ не лише не допустили до включення у порядок денний, але й намагалися відхилити.

Минуло майже два з половиною роки. І ось – дозріли! Сьогодні парламент розглядатиме законопроект президента з такою самою ідеєю. Він визначений як невідкладний. Уявіть, наскільки іншою могла б бути ситуація в Україні, якби "свободівські" ініціативи ухвалювали вчасно", - написав Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За два паспорти забирати мандат - Парубій анонсував закон

13 березня у парламенті зареєстрували як невідкладний законопроект президента Петра Порошенка про позбавлення українського громадянства осіб з подвійним громадянством.

Зараз ви читаєте новину «Дозрівали понад два роки - Тягнибок про заборону подвійного громадянства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути